Eierskifte ved Møbelgalleriet i Moss

Etter over 25 år som eier av Møbelgalleriet AS - og nesten 50 år i møbelbransjen, har Asbjørn Sørensen Borg nå bestemt seg for å overlate butikken i Moss til ny eier. Det er bare å ta av seg hatten og gratulere med en imponerende og inspirerende innsats. Vi ønsker ham en velfortjent og god pensjonisttilværelse, og håper han vil komme innom oss med sitt hyggelige nærvær og at vi fortsatt kan høste frukter fra hans lange erfaring og kompetanse.

Ann Karin Justad har jobbet for Møbelgalleriet i en årrekke. Først som regnskapsfører, men har de siste tre årene også vært involvert i driften av selve butikken. Ann Karin er administrativt dyktig og grundig, men hun er også en engasjert visjonær med pågangsmot og gjennomføringskraft. Hun vil være eier og fungere som daglig leder av Møbelgalleriet Moss.

Håkon Borg vil fortsette som ansatt i den nye butikken som interiørkonsulent og markedsføringsansvarlig, og gleder seg til en frisk start fra det solide utgangspunktet til å videreutvikle konseptet Møbelgalleriet Moss.

Det nye navnet vil bli Møbelgalleriet Moss // AK Møbler AS. Tilknytningen til Møbelgalleriet i Kristiansand opphører og vil pr. 1/1 2021 være to adskilte bedrifter der Øystein Sørensen fortsetter driften i Kristiansand under navnet Møbelgalleriet AS.

Beliggenheten til Møbelgalleriet Moss vil fortsatt være Ekholtveien 114 i Moss. 

Vi håper og tror gamle kunder vil være med oss videre. Møbelgalleriet Moss vil videreføre og utvikle fokus på de aller gjeveste leverandørene av norsk og nordisk design og håndverk: kortreist kvalitet og visuell varighet.

Vi har spennende planer for fremtiden og ber om forståelse for at det i en overgangsfase vil ta litt tid før selve butikken og konseptet faller ordentlig på plass.

Velkommen til gamle og nye kunder!

Vennlig hilsen

Ann Karin, Mette og Håkon
Møbelgalleriet Moss


NY NETTSIDE OG SOSIALE MEDIER:


Nettsider: mobelgallerietmoss.no

Epost: mail@mobelgallerietmoss.no

Instagram: @mobelgallerietmoss2020

Facebook: /mobelgallerietmoss

MM_Logo_Sirkel_72dpi_small.png
Forrige
Forrige

Deichmann + LK Hjelle

Neste
Neste

Montana Mega