Ny produsent: Eikund

My Post Copy 9.jpg

Vi er stolte av å kunne fortelle at vi blir forhandler av den norske produsenten Eikund!

Følg oss på sosiale medier og/eller meld dere på nyhetsbrevet for oppdateringer. Det blir lansering LØRDAG 27. NOVEMBER MED BESØK FRA EIKUND!

 
 

Eikund ble etablert våren 2016, og har siden klart å samle det beste innen norsk møbeldesign fra 1950- og 60 -tallet under ett merke.

Dette er et resultat av en skattejakt som gir gamle ikoner fra den norske designarven nytt liv. Eikunds samling av norsk design fra midten av århundret inneholder ikoniske verk av kjente mestere som Fredrik A. Kayser, Torbjørn Afdal, Sigurd Resell, Sven Ivar Dysthe, Torbjørn Bekken og Arne Tjomsland.

Kvalitetskrav til avanserte møbler gjør Eikund både bærekraftige og levedyktige; Eikund vil heller produsere møbler designet for å vare, fremfor noe kortvarig og midlertidig. Hvert enkelt produkt fra Eikund er nordisk modernisme på sitt beste, og vi synes det er gripende å se at disse møblene fremdeles relanseres og fortsatt fremstår som grensesprengende, gjennomtenkte og produsert for å vare - både når det gjelder design og kvalitet.

Eikund har høye ambisjoner. For å sikre at de bare leverer de beste produktene, er høy kvalitet en kjerneverdi, og den ligger til grunn for alt Eikund gjør. Som selskap ønsker Eikund at handlingene deres skal ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. Dette er godt illustrert i både design og materialbruk.

krysset2.jpg
Eikund-Hunter-chair-4.jpg
Eikund-Hunter-chair-2.jpg
Forrige
Forrige

KORTREIST UKE

Neste
Neste

På tokt: Designers Saturday