NYHET: “FASHION” teppekolleksjon fra Volver

FASHION

TEPPEKOLLEKSJON FRA VOLVER

I høst lanserer Volver en ny teppekolleksjon «Fashion inspirert av haute couture-ikonene.

Volvers nye teppekolleksjon Fashion, hyller haute couture-ikoner som Chanel, Hermès, Balenciaga, Dior og YSL. Inspirert av deres arv og kreativitet, introduserer grunnlegger Ksenia Stanishevski nye design hver sesong.

Kolleksjonen debuterer med Plaid, en hyllest til Chanel sin ikoniske mønster, og Frame, som kombinerer intrikate mønstre med dristige farger, som hyllest til Hermes.

PLAID

Plaid, opprinnelig et skotsk mønster, ble ikonisk på 1920-tallet da Coco Chanel forvandlet det til elegant kvinnemote. Volver gjenoppfinner denne klassikeren med gradient mønstervariasjoner
og arkitektonisk komposisjon, perfekt for moderne interiør. Teppet
opprettholder Chanels teksturrikdom, og kombinerer bambussilke og ull i ulike høyder og teksturer. 

FRAME

Frame henter inspirasjon fra Hermès og gjenspeiler merkets tidløse luksus, diskre eleganse og sterke farger.

Teppet har et subtilt geometrisk mønster med en dristig signaturkant, og kombinerer jordnære, naturlige fargetoner med sterke ikoniske Hermès-farger.
Laget av ren ull og bambussilke i ulike høyder og teksturer, balanserer Frame teppet tradisjonell eleganse med innovasjon.

SPESIALTILPASSNING 

Plaid og Frame er tilgjengelige i flere fargealternativer og standard
teppestørrelser. Designene kan også tilpasses i størrelse og form. Andre fargealternativer er mulige og kuratert nøye av Ksenia Stanishevski i samsvar med de respektive haute couture-referansene.

Forrige
Forrige

Skøyen Designfestival 2024

Neste
Neste

HØSTLANSERING