VOLVER X HJELLE

Volver x Hjelle på LK Hjelles nye showroom

LK Hjelles nye utstillingslokale i Oslo viser en rekke møbler og tilbehør som spenner fra norske klassikere fra midten av århundret til moderne innovative design.

 Volver setter et friskt preg med sine kunstneriske tepper til innstillingene. Resultatet er en uventet og frisk match mellom de to produsentene.

 

LK Hjelles Signatur

 

Det nye utstillingsrommet legger beslag på flere rom og nivåer på over 300 kvm. med stor takhøyde, klassisk gipsdekor og minimalistisk interiør på stedet til et tidligere kunstgalleri. LK Hjelle presenterer sin kolleksjon  med sin signaturblanding av form, kvalitet og komfort.

 Du kan nyte elegante klassikere fra midten av 50-tallet og bli inspirert av nyskapende moderne design i uventede farger. Volver gir edge med sine fargerike og dristige håndlagde tepper. Utstillingsrommet er et dynamisk rom og utstillingsområdene endres over tid for å tilby konstant inspirasjon til de besøkende. Det er også et sted for utstillinger, møter, samlinger, arrangementer og fotosesjoner.

 «Det er med stor entusiasme vi endelig kan vise frem vårt nye showroom! Vi er veldig glade for dette flotte rommet i første etasje, hvor vi får en helt annen eksponering og tilgjengelighet enn tidligere. Jeg er veldig glad for vårt samarbeid med Volver, møblene våre og deres tepper skaper spennende, morsomme og flotte utstillinger til inspirasjon for kundene våre.” - sier Mari Holter Hovind, utstillingssjefen.

Ksenia Stanishevski, grunnleggeren av Volver, legger til: «Slike merkesamarbeid er veldig fruktbare, og bygger bro over uventet ny kreativitet. Vi har akkurat begynt å se hva plassen og samarbeidet vårt kan gi."

 

Utstillingslokalet ligger i St. Olavs gate 3, Oslo på hverdager og er åpent for alle.

Alle foto: Pernille Münster

 

Om LK Hjelle

LK Hjelle, en norsk familiebedrift, som dateres tilbake til 1940-tallet, skaper vakre, tidløse skandinaviske møbler med form, kvalitet og komfort, som vil vare i generasjoner. Selskapet produserer både verdifulle arvdesign og jobber tett med moderne norske og internasjonale designere om nye innovative stykker.

 

Om Volver

Volver er et norsk designstudio og teppeprodusent som skaper kunstnerisk samtidsdesign med unik kunstners signatur og høy kvalitet. Volver teppekolleksjonen inneholder et mangfoldig utvalg verk av de beste norske og internasjonale kunstnere, arkitekter og designere.

Forrige
Forrige

Velkommen til ny og større butikk!

Neste
Neste

KORTREIST UKE